MAMY
Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry

Vanhat uutiset / historiasivu~


29.9.2016 Kutsu MAMY ry:n syyskokoukseen

Kokouskutsu Lauantaina 29.10.2016
klo 19:00 alkaen
uudistuneessa Nuorisokahvila Starlightissa
Huom! Heti kun syyskokous on saatu päätökseen, jatkuu halloweenmiitti samoissa tiloissa normaaliin tapaansa.

Kaikki MAMY Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry:n jäsenet ovat syyskokouksessa äänioikeutettuja ja ehdottomasti sinne lämpimästi tervetulleita!

MAMY Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry:n vuosittaisen syyskokouksen pääasiallisena tarkoituksena on valita yhdistykselle tulevalle kaudelle uusi hallitus, joka vastaa mm. MAMY ry:n miittitoiminnan järjestämisestä, leirien järjestämisestä, erilaisista yhteistyöprojekteista, MAMYn facebook- ja kotisivujen päivittämisestä, sekä tietenkin jäsenrekisterin ja käteiskassan huolehtimisesta. Asettumalla ehdolle MAMYn hallitukseen pääset mukaan päättämään monenlaisista tärkeistä asioista!

Lisäksi syyskokouksessa kerätään erääntyneet jäsenmaksut ja käydään läpi mm. edellisen hallituskauden tapahtumia sekä tulevaisuuden haasteita: jäsenet voivat antaa palautetta kuluneesta vuodesta sekä MAMY ry:n sen aikana tarjoamasta toiminnasta, esittää ehdotuksia tulevaan toimintaan liittyen, sekä ottaa esiin muita tärkeitä MAMY ry:hyn liittyviä asioita. Syyskokous onkin jäsenille erinomainen tilaisuus vaikuttaa siihen, millaista toimintaa MAMY ry tarjoaa tulevaisuudessa - kannattaa siis tulla paikalle!

Mikäli et kuitenkaan pääse syyskokoukseen ja haluat vaikuttaa mm. uuden hallituksen valintaan, voit tulostaa ja täyttää tämän sähköpostin liitteenä olevan valtakirjan ja antaa sen syyskokoukseen osallistuvalle luotettavalle ystävällesi tuotavaksi mukaan syyskokoukseen. Ystäväsi voi tällöin mm. äänestää puolestasi syyskokouksessa, mutta vain mikäli valtakirja on hänellä mukana kokouksessa!

-Nea

12.12. MAMY ryn uusi hallitus

MAMY ryn uusi hallitus kaudelle 2015-2016 näyttää tältä:

Nea Tarvainen - Puheenjohtaja, avaintenhaltija
Tessa Kauppinen - Varapuheenjohtaja
Netta Aronen - Rahastonhoitaja
Akusti Lehtinen - Vararahastonhoitaja
"Steve" Elizaveta Zolnerovits - Sihteeri, mediavastaava
Valo Arhenius - Sihteeri
Jenny K. Nykänen - Hallituksen jäsen
Antti Riiali - Hallituksen jäsen
Niko Kontinen - Hallituksen varajäsen

-Nea

23.11.2015 MAMY ry mukana Joulupuoti Onnen Okariinassa

Terve~

MAMY Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ryn haalari/kangasmerkkejä voi ostaa huomisesta alkaen 5. joulukuuta asti Joulupuoti Onnen Okariinasta hintaan 2 euroa! Joulupuoti on auki osoitteessa Porrassalmenkatu 15 arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-14, joten kaupungilla käydessä kannattaa poiketa hakemaan omansa~

-Nea

20.9. Ilmoittautuminen syysleirille on auki!

Hellurei~

Syysleirin ilmoittautuminen on auki Anikissa ja facebookissa MAMY ryn ryhmissä.

-Nea

2.9 SYYSKAUSI

Heips~

Syyskausi löytyy nyt Tapahtumat -osiosta

-Nea

2.9. HUOMIO! MAMY ry:n tilinumero on muuttunut.

HUOMIO!

MAMY ryn tilinumero on vaihtunut. Uusi tilinumero on FI47 5271 0420 3441 38 ja tarkemmat tiedot mm. jäsenmaksun maksamisesta löydät sivulta Yhteys~

-Nea

12.2. MAMY rylle on valittu uusi logo~<3

Heips!

Järjestimme tammikuun aikana kilpailun jonka tarkoituksena oli uudistaa yhdistyksen logo. Kettuaiheinen logo voitti jäsenillemme suunnatun suunnittelukilpailun enimmistö äänin, onnea logon suunnittelijalle Lisa Poutiaiselle~ Yhdistyksen uusi logo on nähtävillä etusivulla. Miittien teemoja päivitetään lähiaikoina! Kevään miittien teema- ja sisältöehdotuksia otetaan vastaan edelleen lämpimästi:3

-Nea

22.1. Kevään 2015 miittiteemat

Heips!

Osa kevätkauden 2015 miittiteemoista on päivitetty kotisivujen on nyt päivitetty kotisivuille Tapahtumat -osioon!

Kevään miittien sisältöön voit vaikuttaa yhdessä muiden jäsenten kanssa osallistumalla keskusteluun MAMYn jäsenten omassa facebook-ryhmässä! Miittitiimiläiset (Hanna, Niko ja Nea) ottavat miittien teema- ja sisältöehdotuksia otetaan vastaan lämpimästi:3

Kotisivujen osioita on myös uudistettu tammikuun aikana. Mikäli virheitä tai muita päivitettäviä kohtia löytyy, otathan yhteyttä kotisivutiimiimme niin korjaamme asian~ Kotisivuja päivittää tällä hetkellä Johan, Pake ja Nea:3

-Nea

21.12. Kevätkauden 2015 miittiajat

Muh!

Kevätkauden 2015 miittiajat on nyt päivitetty kotisivuille! Voitte käydä nappaamassa ajankohdat kalenteriinne Tapahtumat -osiosta. Kevään miittien teemoja ei ole vielä lyöty lukkoon, joten voit vaikuttaa kevään miittitarjontaan yhdessä muiden jäsenten kanssa osallistumalla keskusteluun MAMYn jäsenten omassa facebook-ryhmässä! Kaikki toimintaehdotukset ja toiveet ovat erittäin lämpimästi tervetulleita. In other news: kotisivuja tullaan päivittelemään ja uudistamaan enemmänkin tässä vuodenvaihteen tienoilla :3

-Johan

13.12. Uusi hallitus on valittu

Muh!

Tänään olleessa MAMY ry:n syyskokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus:

Nea Tarvainen ~ puheenjohtaja, avaintenhaltija
Tessa Kauppinen ~ varapuheenjohtaja
Pauliina Hahl ~ rahastonhoitaja
Akusti Lehtinen ~ vararahastonhoitaja
Johan Lummeranta ~ sihteeri
Niko Kontinen ~ rekrytointivastaava
Steve E. Zolnerovits ~ sähköposti- ja somevastaava
Hanna Lamminaho ~ improvastaava

Kiitos väistyneelle hallitukselle heidän kaudestaan, ja onnea uudelle hallitukselle!

-Johan

20.8. Uudet miittiajat julkaistu

Allo~

Syksyn miittien ajankohdat löytyvät nyt kotisivuilta. Miittien ohjelma ja sisältö päivittyvät kalenteriin myös pian; voitte ehdottaa sisältöä esimerkiksi MAMY ry:n facebook-sivuilla!

Syksyn miittikauden avaa paljon toivottu allnighter! Ohjelman ideointi allnighteriin on käynnissä MAMY ry:n facebook ryhmässä. Sinne siis tuoreiden ideoiden kanssa!

Tulevat miitit - mukaanlukien allnighter - järjestetään jäsenten ehdotusten mukaisesti starlightissa. Vuorojen vaihdosta Kattilansillalle yksittäisinä päivinä on sovittavissa, mikäli jokin tietty ohjelma sitä vaatii~.

-Johan

20.4. Larppi ilmoittautumiset

Allo~

MAMYlarppi ja leiri larppeineen lähestyvät hurjaa vauhtia ja nyt olisi hyvä aika haluakkaille lähettää ilmoittautumisensa pj:lle.

MAMYlarpin ilmoittautumis- ja hahmonluontiohjeet voitte katsoa foorumilta.

Leirilarpin ilmoittautumisohjeet löytyvät leirin ilmoittautumisketjusta

Nyt pikaisesti lähettelemään hahmotoiveitanne, jotta innokkaat suunnittelijamme pääsevät tyontouhuun~

psst, muistakaa myös ilmoittatua leirille itselleen 20.5. mennessä ja maksaa leirimaksu ETUKÄTEEN.

-Johan

8.1. Kevätkausi 2013 alkaa

mau

Uusi vuosi on nyt vaihtunut ja MAMYn virallinen miittitoiminta heräilee taas nokosiltaan~

Kevätkauden 2013 miittien ajankohdat ja paikat ovat nyt näkyvissä Tapahtumat -osiossa, käykääpä tsekkaamassa. Miittien ohjelma ja sisältö ovat vielä kuitenkin suurilta osin auki, joten nyt on oikein sopiva hetki ehdottaa ideoita teemamiiteiksi tai aktiviteeteiksi esimerkiksi foorumilla! Miittien sisältöjä päivitellään tuonne Tapahtumat -osioon sitä mukaa kun kevätkauden toiminta tarkentuu.

Kevätkausi 2013 on myös siinä mielessä mielenkiintoista aikaa MAMYn jäsenille, että meillä on tulossa peräti kaksi suurempaa tapahtumaa kevään aikana: MAMYn leiri nro 6 ja Mikkelin ensimmäinen con, Mimicon! Lisätietoa molempien ajankohdasta ja paikasta on tulossa piakkoin, joten malttakaa vielä hetki! Ideointia ja hypetystä voi toki aloitella jo esim. foorumeilla tai muualla sosiaalisessa mediassa.

Nähdään miiteissä!

~Pake (joka ei osaa lopettaa kotisivujen päivittämistä)

14.12. Pikkujoulut

muh

Syyskausi on jo melkein ohi, ja sen päättävät perinteiseen malliin MAMYn pikkujoulut.

MAMYn pikkujoulut
la 15.12.2012 klo 17-23
Kattilansillan nuorisotalolla

Luvassa on punaisia tonttuhattuja, piparien paistoa/taikinan syömistä raakana, jouluinen piirustuskisa sekä muuta teeman mukaista ohjelmaa.

Perinteinen lappujen kirjoittaminen saattaa toteutua tai olla toteutumatta, riippuen siitä onko paikalla enemmän poissaolijoille kirjoitettavia lappuja kuin niiden kirjoittajia :< Mikäli näin käy, voidaan lappuja kirjoittaa pikkujoulujen sijaan esim. ensi vuoden ensimmäisessä miitissä.

Kuten aikaisempinakin vuosina, pikkujouluihin voi halutessaan tuoda pienen lahjan. Mikäli olemme olleet kilttejä mamylaisia, kuuluu ovelta ehkä illan aikana kolkutus ja paketteja tuoneet pääsevät vaihtamaan keskenään lahjoja~

Nähdään lauantaina jouluisissa tunnelmissa!


~Pake

2.12. Uusi hallitus

muh

Uusi hallitus on nyt valittu!

Lotta Laukkanen ~ puheenjohtaja
Rita Laitinen ~ varapuheenjohtaja
Pauliina Hahl ~ rahastonhoitaja
Akusti Lehtinen ~ vararahastonhoitaja
Johan Lummeranta ~ sihteeri
Säde Elo ~ toimintavastaava
Tuukka Mattila ~ taikaministeri

Kiitos kaikille syyskokoukseen päässeille!

~Pake (ei enää yhtä pj)

28.11. Syyskokous lähestyy

mauh

Teekutsut on nyt pidetty ja tanssiaiset tanssittu~
On aika vakavoitua vielä hetkeksi ennen syyskauden viimeistä miittiä pikkujouluineen:


SYYSKOKOUS 2012
Lauantaina 1.12. klo 18 alkaen
Nuorisokahvila Starlightissa


Kokouskutsut on lähetetty jo kauan sitten sähköpostitse - jos sellaista ei ole postilaatikossasi näkynyt tarkoittaa se todennäköisesti sitä, että et ole muistanut ilmoittaa ajan tasalla olevaa sähköpostiosoitettasi meille. Mutta ei hätää, ongelma on helposti korjattu: lähetä viestiä otsikolla "kutsu" osoitteeseen mamyry@gmail.com, ja päivitämme tietosi~

Syyskokouksessa valitaan mm. uusi hallitus: jos haluat mukaan kehittämään MAMYn toimintaa, ilmoittaudu foorumilla perjantaihin 30.11. mennessä!


~Pake (vielä vähän aikaa pj)

P.S. I'm gonna miss this ;__;

24.10. Con? Minun Mikkelissäni?!

muh

Luit aivan oikein.

Jos haluat tietää lisää tästä *huippusalaisesta* projektista, tarkkaile sähköpostiasi.
(Mikäli siis olet MAMY ry:n sähköpostilistalla, huomhuom)

Lisätietoa tulossa pian. Muahahahaa.

~Pake~

23.10. Osoitteenmuutos

hauu~

HUOMIO! MAMY ry:n virallinen osoite on muuttunut. Uusi osoite on:

MAMY Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry
Laajalammintie 16 F 46
50160 Mikkeli

Jäsenlomakkeet ym posti siis tästä lähin tuohon osoitteeseen, kiitos kaunis <3

~Pake~

26.9. Shirocon III

muh

Tänä viikonloppuna järjestetään Savonlinnassa Shirocon III, ja myös MAMY ry on mukana menossa~

MAMY ry:llä on paikan päällä oma esittelypöytä, jossa voi käydä tutustumassa yhdistyksen toimintaan mm. kuvamateriaalin avulla. Pöydältä löytyy infolappusia ja esitteitä kotiin viemisiksi, ja myös liittymisen pitäisi olla mahdollista paikan päällä. Tulkaa rohkeasti moikkaamaan ja tutustumaan~

Muistakaa myös käydä katsomassa MAMY ry:n toiminnasta kertova puheohjelma, jonka pitävät ihanaiset varapuheenjohtajamme Rita ja avaintenhaltijamme Säde <3 (aika ja paikka tarkentuvat vielä lähempänä tapahtumaa)

Shiroconissa tavataan!

~Pake~

1.9. Syyskausi alkaa!

muh~

MAMYn syyskauden 2012 virallinen toiminta alkaa jälleen oikein rytinällä!

Tänään lauantaina klo 17 alkaen aina huomiseen sunnuntaihin klo 17 saakka (eli hurjat 24h!) on Kattilansillan nuorisotalolla luvassa mamymaista menoa allnighterin merkeissä~
Luvassa on kaikenlaista kivaa ohjelmaa, mm. keskiyön animevisa ja japanilaisen game show:n inspiroima ohjelmanumero. Tapahtuma on MAMY ry:n jäsenille täysin ilmainen, ja tarjolla on MAMYn puolesta 1 lämmin ruoka + aamupala. Paikanpäällä on toki myös suhteellisen rauhaisa nurkkaus nukkumista varten, mikäli sellaiselle löytyy tarvetta :3

Nähdään allnighterissa!

~Pake~

15.6. Uudet säännöt

nyaa

Viime vuonna vuosikokouksessa vireille laitettu sääntömuutos on vihdoin mennyt läpi PRH:ssa!
*huzzaah* Päivitetyt säännöt ovat nyt astuneet voimaan ja ovat nähtävillä Yhdistys -kohdassa.

Tämän lisäksi päivittelin tuonne MAMY-Galleriaan muutamia kuvia tämän vuoden leiriltä, olkaapa hyvä~ Lisää leirikuvia löytyy mm. ihmisten omista kokoelmista, linkkejä niihin pitäisi löytyä foorumilta.

Kuvaillaan lisää mamykuvia kesän epävirallisissa miiteissä, nee? ^__^

~Pake~

7.6. OMG, päivitys!

muh

Kotisivujen päivittäminen on jäänyt pitkäksi aikaa, pahoitteluni siitä ;___;

Liian paljon on tapahtunut jotta voisin kertoa kaiken siitä tässä uutisessa, mutta lyhyesti sanottuna oli leirilarpiin valmistautuva kenomimi- eli eläinkorvapaja, oli kaikkien aikojen viides ja villein MAMY leiri, oli mahtava leirilarppi ja möyheä MamyQuest, sekä tietenkin kevään viimeinen virallinen miitti.

Nyt ovat kuitenkin kesä ja epäviralliset miitit jo alkaneet ja päässeet hyvään vauhtiin. Epävirallisten miittien lisäksi kesällä on luvassa mamymaista meininkiä tietenkin coneissa, ja onpa MAMY ry mukana myös Hulivili-karnevaaleilla heinäkuun alussa. Pysy kartalla kesän menoista tsekkaamalla Tapahtumat -osiosta ohjeistus epävirallisten miittien mysteeriseen maailmaan.

Hyvää kesänjatkoa kaikille, näkyillään epävirallisissa miiteissä~

~Pake~

26.3. Onigireja ja vuosikokous

muh~

Kuten jäsenemme ovat voineet jo sähköpostiluukkuihinsa tipahtaneista kutsuista lukea (toivottavasti), MAMY ry:n vuosikokous lähestyy. Asialistalta löytyy niin MAMYn leirin suunnittelua kuin myös yhden uuden hallituslaisen valinta. Mikäli Sinua kiinnostaa siis kokeilla hallitusmursun lokoisaa elämää, ilmoitta ehdokkuudestasi foorumilla!

Vuosikokouksen lisäksi tulevassa miitissä kokkaillaan onigireja ja sushia. Ennakkoilmoittautuminen on erittäin suotavaa, ja sen voi tehdä tässä ketjussa. Ketjusta löytyy myös lisäinfoa, ja siellä voi esittää myös ehdotuksia siitä millaisia onigireja/susheja tulevassa miitissä pyöritellään. Kokkaaminen on jälleen MAMY ry:n jäsenille ilmaista.

Muistutanpa vielä, että MAMYn kotisivujen uuden bannerin suunnittelukilpailun deadline on myöskin 7.4. Tarkoituksena olisi, että vuosikokouksessa sitten valittaisiin uusi banner ehdotusten joukosta. Bannerin suunnittelija(t) tietenkin palkitaan ruhtinaallisesti~ Lisätietoja bannerin suunnittelukilpailusta voi lukea täältä.


~Pake~

4.3. 80-miitti II

hauu~

Ensi viikonloppuna on jälleen MAMY miitti, ja tällä kertaa teemana on paluu 80-luvulle!

Luvassa on siis aikakauteen sopivaa musiikkia, animea ja leikkejä, vanhoja konsolipelejä, karaokea(?) ja ehkäpä jopa minilarppi. Teeman mukainen pukeutuminen olisi tietenkin tosi mageeta ;3

Käy katsomassa lisäinfoa kasarimiitin paluusta foorumilla, ja heittele ohjelmaideoita stormausketjussa. Siellä voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi auttamaan kasarimiitin järjestämisessä~

Kaivakaa siis pillifarkut, säärystimet ja neonväriset paidat esiin; ensi miitissä jorataan! \(^___^)/

~Pake~

10.2. Ystävänpäivämiitti!

hauu~

Tällä viikolla oli äänestystä foorumilla siitä, kumpaa tulevassa lauantain miitissä vietetään: ystävänpäivää vai anti-ystävänpäivää?

Vaikka äänestyksen kanssa olikin teknisiä ongelmia (ja Pake unohti laittaa kotisivuille asiasta uutista), äänestyksen voitti melko kirkkaasti ystävänpäivämiitti.

Lauantaina siis on luvassa söpöyilyä, suklaata, sydänten metsästystä ja niiden riipimistä koskettavan animen kautta <3 Voit myös osallistua miitissä ystävänpäiväteemaiseen piirustuskilpailuun!

Nähdään mussukat <3

~Pake~

9.2. Muutoksia kevään miitteihin!

muh~

Naamaan iski joitain vuoroperuutuksia, joten jouduimme siirtämään parin miitin ajankohtaa D:

The Pelimiitti: lauantaina 25.2.--> Lauantaina 18.2.
Suomidub-ilta II: lauantaina 21.4. --> lauantaina 28.4.

Näin käy aina välillä, toivottavasti nämä muutokset eivät kaada kenenkään muun maailmaa kuin minun D: Toivotaan että enää ei keväällä tule vuoronperuutuksia/siirtoja~

~Pake~

26.1. MAMY leiri V ajankohta

muh~

Ajattelin olla kerrankin ajoissa ja varata MAMYlle leiripaikan jo tammikuussa~

Muttah.

Tiedän, että ihmiset olivat toivoneet ettei leiriä pidettäisi mielellään äitienpäiväviikonloppuna. Vaikka kuinka olinkin ajoissa varaamassa Susiniemeä, en ollut silti tarpeeksi ajoissa D: Kaikki muut huhti-toukokuiset viikonloput paitsi 11.-13.5. (äitienpäiväviikonloppu) ja 25.-27.5. (Perkeleen treenileiriviikonloppu) olivat jo varattuja.

(puheenjohtajan reaktio)

Valitsin siis pienemmän pahan, eli äitienpäiväviikonlopun. Toivottavasti se ei estä hirveän montaa ihmistä pääsemästä leirille ;___;

MAMY leiri V
Pe 11. - Su 13.5.
Susiniemen leirimajalla


Lisää leirisuunnittelua ja infoa on luvassa lähempänä vuosikokousta, eli todennäköisesti helmi-maaliskuussa. Ideoita otetaan toki vastaan jo nyt!

~Pake~

21.1. Tänään EI ole miittiä

nyaa~

Juuri niin kuin otsikossa lukee: tänään EI siis ole miittiä, elekee tulko jäätymään ovelle! ;___;

Tuo viime viikonloppuisen Desucon Frostbiten tieltä aikaisemmalle viikonlopulle siirretty miitti on ilmeisesti aiheuttanut hämmennystä, joten ajattelin varmistella vielä asiaa~

Seuraava miitti on siis ensi viikon lauantaina 28.1. aivan normaalisti, ja siitä lähtien miittejä on (toivottavasti) joka toinen lauantai. Ajantasaisimmat tiedot löytyvät kuitenkin aina kotisivuilta ja foorumilta, joten tsekkailkaa niitä ennen kuin lähdette Kattilansillalle odottelemaan! ^___^

Nähdään viikon päästä animangomaisissa merkeissä!

~Pake~

20.1. Kevään miiteistä

hauu~

Kevätkauden miittien sisällöt ja teemat on nyt alustavasti päätetty ja laitettu esille Tapahtumat -osioon, käykää tsekkaamassa! Huomatkaa myös kätevä Googlen kalenterisovellus joka löytyy nyt myös etusivulta. Kalenterissa näkyvät MAMYn miittien lisäksi myös tulevat conit ja muut tärkeät tapahtumat.

Kiitos vielä kaikille ehdotuksia antaneille! Koska kuitenkaan mikään ei ole ikinä varmaa ja tilaperuutuksia ynnä muita muutoksia tulee kuitenkin kevään mittaan, miittien sisällöt voivat vielä vaihtua. Jos teistä tuntuu, että jokin mahtava teema jäi pois tai sopisi paremmin tiettyyn miitiin, niin ehdotuksia otetaan kyllä edelleen vastaan~

Keväästä tulee tosiaan nyt enemmän teemamiittipainotteinen, lähinnä siksi että olen havainnut tiettyä, um, tekemisen ja innostuksen puutetta ns. "normimiiteissä" ^__^" Kokeillaan tätä nyt tällä kaudella ja katsotaan syksyllä millaisia miittejä silloin järjestetään~

Keväälle on joka tapauksessa luvassa kaikenlaista kivaa: monet tutut teemamiitit tekevät paluun (Kasarimiitti, Suomidub-ilta) ja vastavuoroisesti myös monet pitkään mietinnässä olleet teemamiitit pääsevät vihdoin toteutumaan (Piraattimiitti, Lapsetusmiitti). Osa miiteistä keskittyy taas puolestaan tiettyyn aihepiiriin (The Pelimiitti, Kokkausmiitti). Esimerkiksi seuraavassa miitissä teemana on ihan sitä itseään, eli animea ja mangaa, suuria määriä erilaisissa muodoissa :3 Ja on keväälle tietenkin jätetty tilaa myös MAMY leirille nro 5~

Lisätietoa miiteistä tulee jatkossakin paitsi tänne kotisivuille ja foorumeille, mutta tarkemmin myös MAMYn sähköpostilistan kautta. Tarkkailkaa siis sähköpostianne etenkin miittiä edeltävällä viikolla!

~Pake~

19.1. Joulukalenterivisan tulokset

hauu~

Joulukalenterin mahtipalkintojen voittajat on nyt arvottu!

Tasapisteillä 23/24 jaetulle ensimmäiselle sijalle ylsivät Lasse Pänkäläinen ja Johan Lummeranta. Palkinto (15 euron "lahjakortti" verkkokauppa Archoniaan, ks. lisää aiheesta foorumilta!) tullaan jakamaan tasan voittajien kesken.

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin myös yksi lohdutuspalkinto, ja arpaonni suosi tällä kertaa Janne Laukkasta. Hän saa palkinnokseen 5 euron lahjakortin Mikkelin Pelikauppaan.

Onnea voittajille ja kiitoksia kaikille joulukalenterivisailuun osallistuneille!

Vastaukset joulukalenterivisan kysymyksiin ovat nähtävissä täällä vielä tammikuun ajan. Palautetta joulukalenterista ja ehdotuksia tämän vuoden kalenteriksi otetaan erittäin mielellään vastaan~

~Pake~

6.1. Kevätkausi 2012 alkaa!

muff~

Joulu on ohi, vuosi vaihtunut ja MAMYkin alkaa jälleen aktivoitua~

Kevätkauden 2012 virallinen toiminta potkaistaan alkuun miitillä tämän viikon lauantaina 7.1. Luvassa on ainakin Hopeanuolen katsominen loppuun kun se pikkujouluissa kesken jäi :3

Muistattehan, että (ainakin) tulevalla kevätkaudella MAMYllä on miittejä ainoastaan lauantaisin nyt, kun keskiviikkomiitit on lopetettu. Uskon itse kuitenkin siihen, että laatu > määrä, ja keväälle onkin luvassa enemmän teemallisia miittejä jäsenten toiveiden mukaan. Tarkempaa tietoa miittien sisällöistä ja teemoista on luvassa mahdollisimman pian, ehdotuksia otetaan erittäin mielellään vastaan lauantain miitissä! ^__^

Nähdään huomenna mussukat~!

~Pake~

~VUODEN 2011 UUTISET~


26.12. Mangatyöpaja

hauu~

Olen jo tästä aikaisemminkin ilmoitellut, mutta muistuttelenpa vielä~ Eli MAMY ry ja Mikkelin kaupungin kulttuuri- ja nuorisotoimi järjestävät yhdessä mangatyöpajan keskiviikkona 28.12.2011. Pajan ajankohta on klo 14:00-18:00 ja se järjestetään aivan Mikkelin keskustassa nuorisokahvila Starlightissa (Maaherrankatu 10, 50100 Mikkeli).

Japanilaisen sarjakuvan eli mangan saloihin pajalaisia on tulossa tutustuttamaan vieraileva asiantuntija Päivi Niinikangas. Mangatyöpaja sopii niin ensikertalaisille kuin myös jo aiemmin mangan piirtämiseen tutustuneille. Omat piirustusvälineet (ja eväät) kannattaa ottaa mukaan, paperia löytyy paikan päältä.

Paja on maksuton ja kaikille avoin, mutta ennakkoilmoittautuminen olisi suotavaa (osallistujien max. 20 henkilöä). Jos ennakkoilmoittautuminen on mennyt ohi, niin voit toki tulla keskiviikkonakin katsastamaan paikan päälle josko paikkoja olisi vielä jäljellä ^__^

Ennakkoilmoittautumisia ottaa vastaan Susanna Latvala (050 311 7204).

Paikalla tulee olemaan auttelemassa MAMY Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry:n jäsenistä ainakin allekirjoittanut, tervetuloa moikkaamaan tutut mamylaiset sekä uudet tuttavuudet~ Kerron mieluusti pajan aikana myös MAMY ry:stä ja sen toiminnasta, ja jos olet kiinnostunut MAMYyn liittymisestä niin pajassa siihen on oikein hyvä tilaisuus! :3

Nähdään keskiviikkona mangatyöpajassa!

~Pake~

21.12. Joulua odotellessa

muff~

Pikkujoulut on nyt pidetty ja samalla MAMY ry:n syyskausi 2011 saatettu päätökseen.
Kiitos vielä kerran kaikille pikkujouluissa olleille! Oli aivan mahtavaa~

Ennen kuin kuitenkaan rauhoitumme joulunviettoon ajattelin muistutella vielä muutamista asioista ^__^

MAMYn joulukalenterista on vielä muutama luukku avaamatta, ja mukaan ehtii vielä oikein mainiosti! Kysmyksiin voi vastata aina 25.12 31.12. saakka, lähetä vaikka kaikki vastauksesi samassa sähköpostissa jos haluat. Kannattaa muistaa, että eniten oikeita vastauksia saaneen/saaneiden lisäksi myös kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja~ Luvassa on sekä lahjakortteja Mikkelin Pelikauppaan että voittajalle mahdollisuus valita muutamasta muhkusta palkintovaihtoehdosta.

MAMYn kotisivujen uuden bannerin suunnittelukilpailussa on vielä aikaa 31.12.2011 saakka! Ehdotuksia voi laittaa näkyville foorumille tai lähettää vaikka osoitteeseen mamyry@gmail.com. Onko aikaa liian vähän? Onko kysymyksiä? Foorumilla sana on vapaa~

Kevätkauden 2012 miittiaikataulu ilmestyy tänne kotisivuille vielä ennen vuodenvaihdetta, todennäköisesti ensi viikolla. Kevätkaudella miittejä pidetään siis vain joka toinen lauantai, paikkana on edelleen Kattilansilta ja kellonaikana 17-23. Kevään miittien teemoista oli kyselyä pikkujouluissa, mutta jos sinulla on vielä jokin mahti-idea, ilmoita toki siitä esimerkiksi foorumilla~

Mukavaa joulunodotusta kaikille <3

~Pake~

9.12. Pikkujoulut pelastuivat~

hayy~

Pikkujoulut pidetään sittenkin~!

Kattilansilta on varattu mamymaiseen joulunviettoon sunnuntaina 18.12. jo klo 16:30 alkaen.
Luvassa on tonttuilua, tanssipelejä, jouluista animea, japanilaisten uudenvuodenkorttien (nengajo) tekoa, piparien leivontaa ja yleistä hupsutusta :3

Ehdotuksia ja toiveita pikkujoulujen ohjelmaksi, tarjoiluksi yms voi esittää tässä ketjussa.

~Pake~

2.12. MAMYn joulukalenteri 2011

muff~

Unohtuipa tämäkin melkein kokonaan eilisen pikkujoulukaaoksen pyörteissä.. :'3

Mamylaiset! Tuon teille ilosanoman, pienen valopilkun lumettomaan ja ankeahkoon joulunodotukseenne: MAMYn Joulukalenteri 2011 on avattu!

Tänä vuonna kyseessä on visailumuotoinen joulukalenteri, ja luvassa on hienoja palkintoja sekä voittajalle että osallistujille. Käy tsekkaamassa tämän vuoden joulukalenteri sekä ohjeet visailuun osallistumiseen täältä.

Hyvää joulunodotusta kaikille mamypalleroisille <3

~Pake~

1.12. MAMYn pikkujoulut vaarassa!

mau!

MAMYn pikkujoulujen piti olla lauantaina 17.12, mutta koska samana viikonloppuna on Perkeleen treenit (mitkä syövät aika paljon osaanottajia) on todennäköistä että pikkujouluja joudutaan siirtämään D:

Foorumilla on käynnissä äänestys, jossa voi ilmoittaa pääsisikö pikkujouluihin 17.12. ja mikä muu päivämäärä voisi olla mahdollisesti parempi. Käykää äänestämässä sankoin joukoin, että voidaan yrittää saada mahdollisimman moni mamylainen pikkujouluihin~ Linkittäkää äänestystä myös muille mamykavereillenne esim. naamakirjassa!

Pake tekee kaiken pikkujoulujen pelastamiseksi! Saa nähdä saako kaupungilta tosin enää muita tiloja näin ennen joulua... Mutta yrittänyttä ei laiteta! Hoo~ ('^')/

Pikkujouluja voi alkaa jo myös suunnittelemaan ja ideoimaan tuolla samassa ketjussa. Eli mikäli haluatte ohjelmaan jotain tiettyä aktiviteettia, ruuaksi jotain tiettyä nomnomia tai teillä on muuten vaan mahti-ideoita, niin sinne vaan~ Kommentointi on vapaata.

Operaatio "Pelastetaan MAMYn pikkujoulut" alkakoon!

~Pake~

25.11. Update~

hauu~

Paljon on kaikenlaista pientä ilmoitusluontoista asiaa jälleen~
Foorumiltahan löytyy tunnetusti kaikenlaista, mutta ilmoittelenpa täälläkin varmuuden vuoksi :3


MAMYn joulukalenterin 2011 suunnittelu on alkanut foorumin Stormausketjussa - tule heittämään ehdotuksia ja kertomaan mielipiteesi ennen joulukuun alkua~

MAMYn kokkausmiitti lauantaina 3.12. lähestyy: alustava ilmoittautuminen kokkaukseen on käynnissä foorumilla, samoin kuin äänestys kokkausmiitin ruokalajista. Onigirit, omu-raisu ja sukiyaki näyttäisivät tällä hetkellä olevan tasoissa, joten äänesi voi ratkaista!

Suunnittelukilpailu MAMYn kotisivujen uudesta bannerista on käynnissä! Kilpailun deadline on 31.12.2011 ja valitun bannerin tekijälle luvassa palkinto~ Lisätietoja löytyy tästä ketjusta.

Tammikuun alussa pidettävään Desucon Frostbiteen ollaan suunnittelemassa MAMYn yhteiskyyditystä, mikäli tarpeeksi moni ilmoittautuu sitä tarvitsevaksi. Käypä siis ilmoittautumassa foorumilla mikäli halpa conmatka hauskassa seurassa kiinnostaa~ Foorumilta löytyy myös lisätietoa itse tapahtumasta.

MAMYn foorumi etsii edelleen uusia moderaattoreita. Homma on helppo eikä vaadi aiempaa kokemusta. Kysymyksiä ja ilmoittautumisia voi heitellä allekirjoittaneelle~


Kaikenlaista kivaa olisi siis luvassa, aktivoitukaa ja vaikuttakaa ^___^

~Pake~

10.11. Syyskokouksen satoa

muff~

Halloweenmiitti ja syyskokous ovat nyt jo takanapäin, ja MAMY ry:llä edessään uusi (uljas?) hallituskausi.

MAMY ry:n uusi hallitus on kenties pieni (vain 5 jäsentä), mutta olemme sitäkin tehokkaampia! ...ainakin toivottavasti :'3 Uudessa hallituksessa hääräilevät edelleen Pake, Janne ja Lasse, mutta mukana ovat myös hallituksen ensikertalainen Rita ja hallitukseen pitkän tauon jälkeen palaava Akusti~ Puheenjohtajana häärii ainakin tulevalla kaudella edelleen allekirjoittanut, kiitos luottamuksestanne <3

Syyskokouksessa käsiteltiin myös muita asioita, ja päätettiin valitettavasti MAMYn Savonlinnan alajaoston lakkauttamisesta aktiivisten jäsenten puutteen vuoksi. Savonlinnalaiset ovat toki edelleen tervetulleita mukaan MAMYn toimintaan Mikkelissä!

Kokouksessa päätettiin myös kokeilla jättää keskiviikkomiitit pois MAMYn toiminnasta (ainakin) kevätkauden 2012 ajaksi. Tällä toivotaan olevan piristävä vaikutus lauantaimiittien osallistujamääriin ja toiminta-aktiivisuuteen. Mikäli kokeilu osoittautuu sukaksi ja keskiviikkomiittejä tulee hirveä ikävä, ne voidaan toki ottaa takaisin ohjelmistoon ensi syyskaudella :3

Kiitos kaikille syyskokoukseen osallistuneille ja etenkin halloweenasuihin panostaneille miittaajille: olitte ihanan kamalia <3

~Pake~

P.S. Suunnittelukilpailu MAMY ry:n kotisivujen uudesta bannerista on nyt käynnissä!
Katso lisätietoja foorumilta.

4.11. Halloweenmiitti!

huuu~

Halloweenmiitti lähestyy uhkaavasti~

Paikalle voi saapua jo klo 16:30 - sain neuvoteltua meille hieman lisäaikaa *yay!*
Kenties se hieman korvaa syyskokouksessa menetettävää aikaa :'3

Luvassa on teeman mukaista ohjelmaa kauhuelokuvineen, karmivine naposteltavineen ja kauhutarinoineen. Teeman mukainen pukeutuminen on sallittua, mutta ei suinkaan pakollista~

Lisätietoja halloweenmiitistä löytyy foorumilta sekä sähköposteistanne~

Nähdään siis lauantaina karmivissa merkeissä!

~Pake~

2.11. Muistutuksia & muutoksia

mauu~

Lauantain 19.11 miitti on peruttu (Kattilansillalla muuta ohjelmaa) ja dorama-ilta siirretty seuraavan viikon lauantaihin 26.11.

Aika pitkälle päästiin tänä syksynä ilman näitä vuoroperuutuksia, mutta ei niiltä ilmeisesti voi välttyä :'D No, saatiin sentään korvaava lauantai tilalle~

Muistuttelen vielä, että hallitukseen hamuavien tulee ilmoittautua foorumilla viimeistään perjantaina 4.11. jotta uudet, ehdokkaiden nimillä varustetut äänestyslipukkeet ehditään tulostamaan!

Lisäksi foorumilla voi keskustella ja kommentoida jo etukäteen syyskokouksen asioita. Sieltä löytyy myös lisätietoa mm. vastuutehtävistä sekä syyskokoukseen tulijan muistilista :3

Nähdään lauantaina halloweenmiitissä/syyskokouksessa!

~Pake~

21.10. Kokkausmiitti peruttu

hauu~

Kokkausmiittiä ei voi valitettavasti järjestää tämän lauantain miitissä, koska osallistujamäärästä tai ruokalajista ei vieläkään ole selvyyttä. Tarvikkeiden ostaminen olisi voinut olla hieman...hmm, haasteellista :'3

Mutta ei hätää: kokkausmiitti on siirretty 3.12. miittiin~

Luulisin että tällä kertaa on tarpeeksi aikaa valmistautua kokkausmiittiin~
Ehdotuksia ruokalajeiksi tai esim. onigirien täytteiksi voi edelleen laittaa tuonne foorumilla olevaan kokkausmiitti-ketjuun. Siellä voi myös antaa kommentteja, alustavia ilmoittautumisia ja varoituksia mahdollisista allergioista.

Lisätietoa kokkausmiitistä ja äänestys ruokalajeista löytyy siis MAMYn foorumilta.

Nähdään lauantaina siis normaalin lauantaimiitin merkeissä!

~Pake~

17.10. MAMY ry:n SYYSKOKOUS

hauu~

MAMY ry:n syyskokouksen 2011 ajankohta on nyt varmistunut!

MAMY RY:N SYYSKOKOUS 2011
lauantaina 5.11.2011 klo 18 alkaen
Kattilansillan nuorisotalolla

Kokoustamista kestää korkeintaan klo 20 saakka, jonka jälkeen miittiä jatketaan sitten Halloween-teeman merkeissä~ Päätös sijoittaa kokous ja teemamiitti samalle kerralle johtui lähinnä siitä, että oletettavasti tuolloin paikalla on eniten ihmisiä :3

Syyskokouksessa valitaan jälleen MAMYlle uusi hallitus, ja ehdokkaaksi voi ilmoittautua foorumilla. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä vaikuttamaan MAMYn toimintaan! Lisätietoja hallitukseen pyrkimisestä sekä syyskokouksesta ja sen sisällöistä löytyy foorumilta.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle kokoustamaan (ja kummittelemaan)~!

~Pake~

22.9. Pieniä infomurusia

nyaa~

Syksy etenee ja toinen lauantaimiitti on edessä~

Lähetin tässä juuri MAMYn sähköpostilistan kautta teille tietoa lauantain miitin ohjelmasta, tsekatkaa siis sähköpostinne!

MAMYn foorumilla on avattu äänestys jossa voi käydä vaikuttamassa MAMYn syyskokouksen päivämäärään. Käykääpä siis äänestämässä niitä miittipäiviä, jolloin olette todennäköisesti tulossa paikalle, niin saadaan mahdollisimman maximaalinen osallistujamäärä syyskokoukseen~ Äänestysaikaa on perjantaihin 30.9 saakka.

Syyskokouksesta, MAMYn hallitukseen pyrkimisestä ja muusta sellaisesta on tulossa lisää infoa sitten kun syyskokouksen päivämäärä on varmistunut~

Lyhytpä oli tämä uutinen vaihteeksi~ Nauttikaa syyspäivistä mussut <3

~Pake~

8.9. Sähköpostilista

muff~

Niin kuin monet ovat jo ehkä huomanneetkin, MAMYn sähköpostilista on otettu viimein käyttöön!

Sähköpostilistan tarkoituksena on mm. muistutella jäseniä MAMYn tulevista tapahtumista, kertoa mahdollisista peruutuksista, antaa lisäinformaatiota miittien sisällöstä ja toimia ylipäätään tiedon välittäjänä kotisivujen, foorumin ja muiden medioiden ohella. Saat siis ajan tasalla olevaa tietoa MAMYn toiminnasta suoraan sähköpostiisi! Mistään hirveästä spämmistä ei ole kyse, sillä uskoisin viestejä tulevan n. kerran viikossa, todennäköisesti harvemmin~

Alustavasti sähköpostilistalla ovat kaikki ne MAMY ry:n jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet ajan tasalla olevan sähköpostiosoitteensa. Muistathan siis kertoa meillekin, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu!

Mikäli et halua saada tietoa MAMYn toiminnasta sähköpostiisi, käy katsomassa ohjeet listalta poistumiseen Yhteys-linkistä. Sieltä löytyvät myös ohjeet listalle uudelleenliittymiseen ja sähköpostiosoitteen päivittämiseen. Ohjeet löytyvät myös sähköpostilistan testiviestistä, joka lähetettiin eilen jäsenille: jos et ole tätä viestiä saanut, voi olla että sähköpostiosoitteesi ei ole meillä ajantasalla :<

Mitä mieltä olette MAMYn sähköpostilistasta? Toimiiko, mättääkö jokin pahasti? Ehdotuksia sisällöksi? Voitte antaa palautetta foorumilla Palaute/kommenttiketjussa~

Tarkkailkaa sähköpostianne~

~Pake~

24.8. MAMY Allnighter!

hauu~

Suddenly, MAMYn syyskauden avajaiset goes allnighter!
Luvassa on siis mamymaista menoa lauantaista klo 17 aina sunnuntaina klo 12 saakka!

Ilmoittaudu, osallistu suunnitteluun ja lue lisää foorumilla.

*soikerona onnesta*

~Pake~

23.8. Uudet improsivut

hauu~

MAMYn improsivut ovat nyt saaneet uuden ilmeen!
Käy tsekkaamassa uudistuneet improsivut tästä.

Uudet impropiirtäjät ovat edelleen tervetulleita mukaan!
Katso ohjeet osallistumiseen improsivujen Ohjeet-osiosta :3

Btw. Jos löydätte uusilta sivuilta jonkin bugin, niin pistäkää minulle noottia esim. foorumien kautta yksärillä niin korjaan asian pikimmiten~

~Pake~

20.8. Kesä lähenee loppuaan~

hauu~

Kesä (ja loma) alkaa olla lopussa ja syksy tekee tuloaan~

Syksyn mukana alkavat jälleen myös MAMYn viralliset miitit: alustava lista syyskauden 2011 miiteistä ohjelmineen ja teemoineen on nyt nähtävissä "Tapahtumat"-kohdassa! Sivun alaosassa on myös mukana kokeiluluontoinen MAMY ry:n toimintakalenteri.

Joitain muutoksia saattaa vielä tulla ainakin sisältöjen osalta, mutta ilman tilaperuutuksia tuskin selvitään tänäkään syksynä. Mahdollisista muutoksista tullaan ilmoittamaan sekä täällä kotisivuilla että MAMYn foorumilla mahdollisimman hyvissä ajoin.

Eilen pidetyssä hallituksen kokouksessa nimitettiin syyskauden 2011 keskiviikkomiittivastaavaksi Tuukka Mattila ja lauantaimiittivastaavaksi Pauliina Hahl. Lisäksi MAMY ry:n uudeksi avaintenhaltijaksi nimitettiin Pyry Eskelinen. Ja suurkiitokset, kumarrukset ja glooriaa vielä kerran MAMYn entiselle, pitkäaikaiselle avaintenhaltijalle Riku Mattilalle! You were the maaan ;__;

Näin syyskauden alkamisen kunniaksi hallitus päätti aloittaa MAMYn värväyskampanja, johon kaikki mamylaiset voivat helposti osallistua. Tarkoituksena on levittää pääasiassa Mikkelin alueen kouluille MAMY-julisteita siinä toivossa, että saisimme uusia jäseniä toimintaamme rikastuttamaan~ Voit osallistua lataamalla MAMYn julisteen oikeassa reunassa olevan palkin "Linkit"-kohdasta, tulostamalla muutaman ja kiinnittämällä niitä esim. koulusi ilmoitustaululle. Toki voit myös levittää tietoa MAMYstä kavereillesi ihan suullisestikin~

Huom! Muistathan tarvittaessa kysyä luvan julisteen kiinnittämiseen ja ethän kiinnitä julisteita luvattomille paikoille (esim. julkisten paikkojen lyhtypylväisiin etc), kiitos!

Hallituksen kokouksessa suunniteltiin myös mm. tulevien miittien teemoja, sisältöjä ja kaikkea muuta kivaa~ Luvassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen syyskausi, indeed ;'D Lue lisää syksyn ensimmäisen MAMYn hallituksen kokouksen sadosta foorumilta.

Syyskauden avajaisissa nähdään~!

~Pake~´

P.S. Jos et ole vielä huomannut, on kotisivuille ilmestynyt uusi osio nimeltä Kuvagalleria. Tarkoituksena on esitellä MAMY ry:n toimintaa kuvien avulla. Käy tsekkaamassa! :'3

28.5. MAMY ry:n kesäloma alkaa~

muff~

MAMY ry:n kevätkauden 2011 virallinen toiminta on nyt päättynyt~

Vuorossa on kesä ja epäviralliset miitit piknikkeineen sekä rannalla loikoiluineen :3
Mikäli haluat pysyä ajan tasalla kesän epävirallisista miiteistä, kannattaa tsekkailla foorumilla Epäviralliset miitit ~Kesä 2011~ -ketjua.

MAMY ry:n virallinen toiminta jatkuu taas jälleen syksyllä säännöllisten miittien muodossa. Toiminnan alkamisesta tullaan ilmoittamaan hyvissä ajoin sekä foorumilla että täällä MAMYn kotisivuilla~

Hyvää kesää, mussukat~<3

~Pake~

25.5. Kuvia Kouvolan cosplaynäytöksestä

muff~

Kouvolan cosplay-näytöksestä on nyt viimein saatavilla sekä liikkumatonta että liikkuvaa kuvaa~

Kuvagalleria Japani on pop! -tapahtumasta sekä cosplaynäytöksestämme
Video tapahtumasta ja cosplaynäytöksestä

Kiitos vielä kerran kaikille cosplaynäytöksiin osallistuneille <3

Kaikille näytöksiin osallistuneille on muuten jaossa pieni palkinto vaivannäöstä~
Osa jaettiin jo MAMY leirillä, mutta mikäli et ole omaasi vielä saanut, nykäisepä allekirjoittanutta hihasta vaikka keskiviikon miitissä~

Näihin kuviin ja mahtimuistotunnelmiin <3

~Pake~

24.5. MAMY ry edustaa jälleen~

ahuu~

Tämän viikon lauantaina 28.5. järjestetään kirjastolla Mikkelin mahdollisuuksien tori.
Tapahtuma on klo 10-14 Mikkeli-salissa.

*tässä vaiheessa monella varmaan heräävät epäilykset :3*

Kyllä!
Teidän iki-ihana puheenjohtajanne on ilmoittanut MAMY ry:n kyseiseen tapahtumaan~

MAMYllä tulee olemaan tapahtumassa standi, samaan tapaan kuin Mikkelin kirjastofestareilla. Voidaan jakaa flyereita ja tietoa mahtavasta yhdistyksestämme, koristella pöytämme MAMY-banderollilla ja animepehmoilla sekä kenties järjestää myös jonkinlainen kilpailu~ Ja kaikki tämä kenties cosplay-asuihin pukeutuneina?

Lisää infoa tapahtumasta ja MAMYn standin suunnittelua löytyy foorumilta tästä ketjusta. Juonintaa jatketaan myös keskiviikon miitissä~

Pake kiittää ja kuittaa~

*muahahhahhaa*

23.5. Viimeinen miitti!

hauu~

Keskiviikkona 25.5. on siis kevätkauden 2011 viimeinen virallinen miitti ;_;

Miitissä juhlistetaan paitsi onnistuneen kevätkauden päättymistä ja kesän sekä epävirallisten kesämiittien alkamista, myös MAMY ry:n 4-vuotis synttäreitä~! *aaaaalto*

Tuokaa siis mukananne nomnomeja myös muillekin, ja pidetään kunnon bileet~
Luvassa on huhujen mukaan kuulemma kakkuakin <3

Nähdään miitissä~

~Pake~

15.5. Kesä lähenee~

hauu~

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja MAMYn kevätkauden viimeisiä miittejä vedellään ;_;

Jäljellä on enää 2 miittiä: ensi lauantaina Kattilansillalla (mahdollisesti sushi-ilta?), sekä sitä seuraavana keskiviikkona Sotkulla, jolloin juhlistetaankin MAMY ry:n 4-vuotis synttäreitä~

Mutta ei mamyily kesään pääty!

Suuren kysynnän vuoksi kesällä olisi tarkoitus järjestää jonkinlaista säännöllistä epävirallista miittausta~ Piknikkejä, hengausta Kirkkopuistossa/Urskissa, rantamiittejä, leffailtoja, conmatkoja... Mitä ikinä keksitäänkään :3

Kesä + MAMY = <3

~Pake~

P.S. Linkki MAMY leiri IV "Left 4 MAMY" sähköiseen palautelomakkeeseen on lähetetty leirillä olleiden sähköpostiin jo jokin aika sitten! (Jos ET ole saanut linkkiä, pistäpä viestiä osoitteeseen mamyry@gmail.com)

Käykää antamassa palautetta leiristä, niin saadaan ensi vuona aikaiseksi entistä muhkumpi leiri<3

6.5. LEIRI <3

muffun~

MAMY leiri IV "Left 4 MAMY" on jo melkein täällä~

Leirin infoketjusta löytyy paljon upattua infoa sekä hyödyllinen Leirille lähtijän muistilistaTM

Leiri LARPin hahmot on eilen lähetetty kaikille osallistujille (pj:tä lukuunottamatta) *huzzaah*

Mikäli hahmoa ei ole kuitenkaan sähköpostiisi ilmestynyt, tarkoittaa se sitä että meillä ei ole sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. (mikä kannattaa korjata pikimmiten lähettämällä viestiä osoitteeseen mamyry@gmail.com) Mutta ei hätiä mitiä! Hahmoselosteet tullaan vielä hyvin todennäköisesti jakamaan leirillä kirjallisessa muodossa tänä iltana~

Muistakaa siis pakata leirille mukaan teeman mukaisesti lapsuuskuvianne ja vanhoja leluja, sekä tietenkin myös mahtimussua leirimieltä~

Nähdään leirillä mussukat~<3

~Pake~

25.4. Kevättä ilmassa~

muffun~

Kevättä on ilmassa ja uutta informaatiota putkahtelee esiin kuin mamysieniä sateella kukkasia. Kauniita kukkasia. Khm.

MAMYn neljäs leiri, Left 4 MAMY, lähestyy kovaa vauhtia ja infoketjuun onkin tehty paljon päivityksiä. Esimerkiksi ohjelma on lyöty nyt lähestulkoon lukkoon, ja työnjako on pääosin suoritettu. Paljon muutakin informaatiota ketjuun on ilmestynyt, joten käykääpä katsomassa!

Foorumilla suunnitellaan myös jo perinteeksi muodostunutta MAMYn epävirallista vappumiittiä, joka ainakin aiempina vuosina on ollut muotoa piknik Kirkkopuistossa (cosplayasuissa tai ilman). Sopivinta ajankohtaa ja sitä pidetäänkö vappumiittiä ollenkaan voi käydä äänestämässä tässä ketjussa.

Menenkin tästä pomppimaan loppuja lumikasoja matalaksi vappua varten~

~Pake~

19.4. Uutta tietoa

muf~

Niin paljon on tapahtunut kaikenlaista viime aikoina MAMYssä etteivät kotisivujen uutiset ole pysyneet mukana :3

Viime viikon perjantaina lähti MAMY maailmanvalloitusretkelleen Kouvolaan kahden auton voimin tarkoituksena pistää pystyyn cosplaynäytös II. Muutamien mutkien jälkeen perillekin päästiin ja hurmattiin yleisö Kouvolan kirjaston tapahtumassa. Videota näytöksestä pitäisi olla tulossa piakkoin (linkitän sen sitten myös tänne), joskin musiikit joudutaan kuulemma tekijänoikeudellisista syistä korvaamaan toisilla :<

Toukokuu ja MAMY leiri IV lähestyvät vinhaa vauhtia~ Jos oikein hamuan muistini kaukaisempia sopukoita, taidettiinpa edellisessä lauantain miitissä leiriä hieman suunnitellakin. Koodinimiehdotuksia tuli miitissä paljon mm. Lonkerot, Quattro, M, Omena, Tsajajajajaa, Ättättää, ja < 4, kiitos kaikille ideoineille! Henkilökohtainen suosikkini oli kuitenkin iskevä ja ytimekäs Left 4 MAMY. Puheenjohtajan nuija siis heilahtaa ja tuo koodinimi lukkoon rapsahtaa, ellei mitään hirveää protestia asiasta foorumeille synny :3

Koska lapsetusmiitti jäi alunperin leirin (ja nyt tod.näk. myös Bakaconin, lisäinfoa tulossa) alle, leirin teemaksi päätettiin "neljät MAMY leili" :'D Luvassa on siis lapsekasta menoa sekä ohjelman että muonituksen puolesta :3 Lisää leirin teemasta ja muuta infoa löytyy foorumilta tästä ketjusta.

Leirille on nyt ilmoittautunut jopa 36 henkilöä (plusmiinus 2), ja ilmoittautuminen on nyt sulkeutunut. Tukia haettiin 35 hengelle, mutta kyllä mukaan mahtuu aina muutama ylimääräinen mamypallero, pikkuisia kun ollaan~ Viime hetken ilmoittautumista voi yrittää vielä yksityisviestillä allekirjoittaneelle (kyokugaisha), jos siis uskaltaa >:3

Left 4 MAMY...hmm, aineksia leirilarppiin anyone?

~Pake~

2.4. Miittimuutoksia

hauu~

Tiedotus kevään miittimuutoksista~

LA 23.4. Kattilansilta (peruttu)
Shirocon on samana päivänä, eikä miitin siirto ollut mahdollista. Todennäköisesti conista ei ehditä ajoissa Mikkeliin miittiin (ja voi olla etteivät ihmiset edes jaksaisi miitata conituksen jälkeen), joten se on nyt peruttu .__.

LA 7.5. Kattilansilta - Kodomo no hi (siirretty) -> LA 14.5
MAMY leiri IV osui juuri samalle viikonlopulle Susiniemen varaustilanteen vuoksi, joten miitti on nyt siirretty seuraavalle viikonlopulle~
Tämä on ollut sen verran odotettu teemamiitti, että olisi ollut sääli joutua jättämään se välistä ^^

Muutokset on päivitetty tietenkin myös Tapahtumat -osioon.

~Pake~

1.4. Cosplaynäytös II

mmaws~

MAMYn maailmanvalloitus etenee Kouvostoliittoon~

Kuten vuosikokouksessa mainitsinkin, MAMY ry on saanut kutsun Kouvolan kirjaston tapahtumaan järjestämään cosplaynäytöstä *le gaspu*
Asia keräsi silloin kannatusta, joten lumipallo on pistetty liikkeelle~

MAMY ry:n Cosplaynäytös II
Pe 15.4.2011
Klo 16:30 - 17:30 (ehkä ~18:00)
Kouvolan kirjastolla


Kouvolan kirjasto tarjoaa virvokkeiden lisäksi myös kilometrikorvauksia 2-3 henkilöautolliselle näytökseen osallistujia :3 Kirjastolla on myös mahdollisuus näyttää kuvia/videoita alkuperäishahmoista valkokankaalla näytöksen aikana *aika fuu* ja he haluaisivat haastatella muutamaa osallistujaa lavalla näytöksen jälkeen myös vähän syvällisemmin harrastukseen liittyen.

Lisäinfoa Kouvolan cosplaynäytöksestä löytyy foorumilta.
Ilmoittautumiset tuonne samaan ketjuun, mielellään mahdollisimman nopeasti
ja ennen ensi lauantain 9.4. miittiä; näin voidaan miitissä pitää vielä harjoitukset on tarvis.

Mennään näyttämään niille mistä on mamylaiset tehty~ <3
(= mussupalleroista, kissankorvista, ohmuista, lonkeroista, siioista ja lahnoista, jalattomista lokeista, tilkasta EDiä, ja hippusesta nanimasakaa :D)

~Pake~

29.3. MAMY leiri IV infoa

muf~

Lauantain vuosikokouksessa ei käyty MAMY leiri IV läpi sen syvällisemmin, kun kokous venyi jo muutenkin aika pitkäksi :< Mutta ei hätää! Kuten kokouksessakin ilmoitettiin, seuraavassa lauantain miitissä tullaan suunnittelemaan MAMY leiriä senkin edestä~

MAMY leiri IV - suunnittelua, stormausta ja muuta juonintaa
LA 9.4. miitissä klo 17-22 Kattilansillan nuorisotalolla


Foorumille on nyt avattu MAMY leiri IV:n ilmoittautumisketju ja yleinen info/stormausketju~

Mikäli haluat mukaan järjestämään leiriä (ohjelmaa, ruuanlaittoa, tiskausta, kyydityksiä, saunanlämmitystä, yövartiovuoroja, siivouspartiota...etc) niin mainitse asiasta foorumilla, suunnittelumiitissä tai vaikka suoraan allekirjoittaneelle - pienikin apu on tarpeen :3

Koska rahallinen tuki leirin järjestämiseen pitää hakea Mikkelin kaupungin nuorisotoimelta jo hyvissä ajoin ennen leiriä, olisi hienoa jos leirille tulijoiden lukumääräkin olisi selvillä mahdollisimman pian, mielellään huhtikuun alussa. Saataisiin edes jonkinlainen kuva siitä paljonko avustusta aiotaan hakea esim. ruokakuluihin ja saatettaisiin saadakin jotain :>

Eli ilmoittautumiset leirille mielellään MA 11.4. mennessä!
(Toki siis senkin jälkeen saa vielä ilmoittautua, mutta mielellään siis jo aiemmin ^-^)

Leirihypetys alkakoon~

~Pake~

(Tein tästä ihan erillisen merkinnän selkeyden vuoksi)

29.3. Vuosikokouksen tuloksia

mauu~

Vuosikokous saatiin vietyä oikein hienosti läpi lauantaina, kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!
Paljon oli asioita mutta hyvin selvittiin~ Nyt sitten hallitus voikin uiskennella kaikessa tässä päätöksien ja toteutuksien määrässä koko kevään :D

Vuosikokouksen pöytäkirja tullaan lähettämään kaikille jäsenille sähköpostitse piakkoin, ja kokouksessa nimetyt henkilöt tulevat sen myös tarkastamaan.
Samoin kokouksessa nimetyt henkilöt tulevat tarkastamaan MAMY ry:n tilitiedot mahdollisimman pian, kenties keskiviikon miitin yhteydessä.

Vuosikokouksessa keskusteltiin niin tulevista pienistä sääntömuutoksista kuin myös MAMYn toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Nuo mainitut sääntömuutokset (mm. kannatusjäsenyyden lakkauttaminen, vuosikokouksen siirto syksylle kevään sijaan yms) tulevat voimaan sitten kun ne runnoutuvat läpi Patentti- ja Rekisterihallituksen rattaistosta, ja niistä tullaan tiedottamaan tarkemmin lähempänä.

Kokouksessa keskusteltiin myös MAMYn toiminnasta, ja käytiin läpi mm. viime miiteissä toteutetun toimintakyselyn tuloksia. MAMYn ryhmäcossi -projekti siirrettiin ensi vuodelle, ja myös MAMYn impromangan kohtalosta keskusteltiin (tästä tarkemmin tulevissa uutisissa). Keväälle tai kesälle 2011 suunniteltiin yhteisretkeä Helsinkiin, ja MAMYn cosplay-näytös näyttäisi lähtevän valloittamaan Kouvolaa huhtikuussa (lisää tietoa näistä pian).

Vuosikokouksessa päätettiin myös MAMY ry:n sähköpostilistan perustamisesta. Sähköpostilistalle liittyminen on vapaaehtoista, ja sen kautta voi saada kätevästi tietoa MAMY ry:n tulevasta toiminnasta, miiteistä ja niiden sisällöistä sekä muista uutisista.
Sähköpostilista perustetaan pian (niin kuin kaikki muukin :D) ja ohjeet siihen liittymisestä tulevat sekä tänne kotisivuille että foorumille.

Huh. Nyt saa riittää tältä kertaa~ Lisäinfoa tiedossa pian lähes kaikkeen ;D

~Pake~

23.3. Keväinen teemamiitti

nyaa~

Te rakkaat mussupallerot olette pyydelleet tämän lauantain mittiin teemamiittiä~
MAMYn IRC-Gallerian yhteisössä ideat lähtivät kuplimaan, ja tässä on tulos:

Lauantain miitissä vietetään siis
keväisen iloista ja värikästä teemamiittiä~

Eli kaikki pukeutuu mahdollisimman keväisesti ja värikkäästi~
(vaikka sukat jos ei muuta värikästä kaapista löydy)
Ne, jotka ilmestyy paikalle pukeutuneina pelkkään mustaan, syödään suihin ;D

MUTTA!

Vaikka ollaankin keväisissä tunnelmissa, maltetaanhan viedä se vuosikokous kunnialla ja rauhassa läpi, nee? ^-^

Se on kuitenkin alkujaan ollut tämän miitin "teema", ja on se ihan suht tärkeä juttu hoitaa ihan yhdistyksenkin näkökulmasta :3

(Alunperinhän ei nimenomaan suunniteltu teemamiittiä vuosikokouksen kanssa päällekäin, ettei vuosikokousta jouduttaisi rynnimään hätäisesti läpi... eikä ole kiva jos teemamiittikään jää tyngäksi :< Mutta kun teema on nyt tällainen vähän "kevyempi", uskon että pystymme selviytymään kunnialla molemmista~)

Nähdään siis lauantaina keväisen vuosikokouksen merkeissä~

~Pake~

12.3. Vuosikokouskutsut lähetetty

nyah~

MAMY RY:N VUOSIKOKOUS 2011
lauantaina 26.3.
klo 18.00 alkaen
Kattilansillan nuorisotalo, Mikkeli


Vuosikokouksen kutsut työjärjestyksineen on nyt siis lähetetty MAMY ry:n jäsenten sähköposteihin~ Vuosikokous tosiaan alkaa tasan klo 18, eli tunti miitin alkamisen jälkeen jotta kaikki varmasti ehtivät paikalle ajoissa ja mukavasti istumaan. Kokouksen jälkeen jatketaan normaalia miittitoimintaa klo 22 saakka.

JOS et kuitenkaan ole saanut kutsua sähköpostitse, tarkoittaa se että meille ilmoittamasi sähköpostiosoite on vanhentunut.
Ratkaisu: lähetä pikapikaa sähköpostia nimelläsi varustettuna osoitteeseen mamyry@gmail.com niin saamme yhteystietosi ajantasalle ja kokouskutsun perille~

Vuosikokouksessa nähdään~

~Pake~

9.3. MAMY leiri IV ajankohta

nyaa~

MAMY leiri IV:n ajankohdaksi on alustavasti varmistunut 6.-8.5.2011~
Perjantai-illasta sunnuntaihin on siis luvassa leirielämää á la MAMY <3

Kuten valppaimmat ehkä jo huomasivat, leiri menee tuolloin valitettavasti päällekäin lauantain 7.5 miitin kanssa, mutta muita toukokuun viikonloppuja ei enää ollut vapaana Susiniemessä ;_;
Mutta nou hätä, Pake järjestää asiat parhain päin! Kyseisen lauantain miitti siirtyy varmaankin edelliselle tai tulevalle viikonlopulle, ja samoin tuolloin vietettävä lapsetusmiitti~

Leirin suunnittelu potkaistaan käyntiin kahden viikon kuluttua MAMY ry:n vuosikokouksessa lauantaina 26.4. joten ole paikalla!
Foorumille ilmestyy piakkoin myös ilmoittautumisketju sekä leiristormausketju hypetykseen ja muuhun mussutukseen :3

Kiitän, kuittaan ja aloitankin tästä avustuspaperisodan sekä leirijärjestelyihin hautautumisen~<3

~Pake~

8.3. Shiro no hi

mauf~

Miitti lähestyy jälleen~
(ihan kuin aika menisi nopeammin...? masaka..)

White Day (jap. Howaito dee, Shiro no hi) on eräänlainen miesten ystävänpäivä, jota vietetään Japanissa 14. maaliskuuta, kuukausi ystävänpäivän jälkeen. Se on päivä, jolloin miehet antavat vuorostaan naisille vastalahjaksi suklaata tai pieniä lahjoja. Vähän niin kuin naistenpäivä, jota juhlitaan tänään täällä Suomessa~

Joten ihan näin tasavertaisuuden nimissä (ja koska ystävänpäivämiitistä on kulunut tasan kuukausi) vietetään tämän viikon lauantaina miesten ystävänpäivää. Emmehän me voi jättää Shiro no hi:tä välistä, sille tulisi paha mieli '^'

Mutta! Koska mamylaisten masut ja päät ovat saaneet enemmän kuin rautaisannoksen sydämiä ja siirappia jo ystävänpäivänä, tällä kertaa miitin varsinaisena teemana onkin siis...
*rummutusta*
..Teekutsut II!

Kaivakaapa siis kauneimmat teekuppinne/nokkamukinne kaapista ja alkakaa silittää juhlaruffeleitanne, lauantaina fiilistellään~
Ankantahtiin! x3 [Nevermind]

Aa~ Ja koska BJD-miitti on herättänyt suuresti kiinnostusta, sellainen tullaan pitämään lauantain 9.4. miitissä~ Tällä kertaa on hieman enemmän aikaakin valmistautua ja laittaa nuket paraatikuntoon~

Samaisessa huhtikuun miitissä voitaisiin myös järjestää MAMYn pizzailta II, mikäli osallistujia vaan löytyy :3 Pizzaa mielivät ilmoittautukoon foorumilla perjantaihin 8.4. mennessä~

Nipah~!

~Pake~

1.3. Hina-matsuri

mauu~

Keskiviikon miitissä juhlistetaan japanilaista tyttöjen juhlaa, Hina-matsuria.

Hina-matsuri tunnetaan myös "nukkejuhlana", sillä sen perinteisiin kuuluu koteihin näytille asetettava 5 tai 7 kerroksinen nukkeasetelma. Nuket (hina-ningyo) on puettu Heian-kauden tyylisiin loisteliaisiin asuihin, ja ne esittävät keisaria, keisarinnaa ja näiden hoviväkeä.

Hina-matsurin kunniaksi julistankin keskiviikon miitin BJD-miitiksi~
(BJD = ball-jointed doll; aasialainen, kustomoitava nukke joita myös osa mamylaisista harrastaa)

Pukekaa siis nukkenne parhaimpiinsa - vaikkapa kimonoon Hina-matsurin hengessä - ja tuokaa se mukaan miittiin muidenkin ihasteltavaksi~
Pitäkää vaikka photoshoot :3

Lisää infoa Hina-matsurista voi katsastella foorumilta~

Pitäkää hauskaa mussut<3

~Pake~

23.2. Lauantain 26.2. miitti siirtyy!

mau~

HUOMIO! Tämän viikon lauantain 26.2. miitti siirtyy ensi viikon lauantaille 5.3.!
Syynä siirtoon on mm. se, että ainakin kuulemani mukaan osa mamylaisista on todennäköisesti Perkeleen treeneissä kyseisenä viikonloppuna.

Mutta! Seuraavalla viikolla saakin sitten mamymaisuutta kaksin verroin : DD

Lisäksi tuo video MAMY ry:n cosplaynäytöksestä Mikkelin kirjastofestareilla on nyt nähtävissä YouTubessa; videoon pääsee vain tämän linkin kautta~
Kiitokset vielä kaikille Kirjastofestareille osallistuneille mamylaisille~<3

Näkyillään miiteissä~

~Pake~

16.2. Vuosikokous siirtyy

muff~

Lauantaina 12.2. pidetyssä MAMYn hallituksen kokouksessa päätettiin siirtää MAMY ry:n vuosikokousta kuukaudella eteenpäin.
Vuoden 2011 vuosikokous pidetään siis lauantaina 26.3, ei 26.2. Uusi ajankohta löytyy myös Tapahtumat -valikosta.

Syy siirtoon löytyy päällekkäisistä tapahtumista. Roolipeliyhdistys Perkunas - jonka jäseniä monet mamylaiset ovat - pitää treenit Elimäellä samana viikonloppuna. Hallitus oli sitä mieltä, että on fiksumpaa siirtää vuosikokous sellaiseen ajankohtaan, jolloin mahdollisimman moni MAMYn jäsen pääsee paikalle.

Mietimme kokouksessa myös mahdollisuutta siirtää tuo lauantain 26.2. miitti kokonaan esim. seuraavalle tai edelliselle lauantaille, koska joka tapauksessa suurin osa mamylaisista ei pääse kyseiseen miittiin Perkunaksen treenien takia. Asia on kyselyssä ja mikäli miitti siirtyy, siitä ilmoitetaan sekä täällä kotisivuilla, foorumilla että IRC-Gallerian yhteisössä.

Hrr~ Olenpa kauhean virallinen x3

~Pake~

15.2. Pizzailta!

hauu~

Huomenna keskiviikon miitissä olisi luvassa Pizzailta: muista ilmoittautua foorumilla vielä tänään, jos haluat mukaan tekemään pizzaa!

MAMY siis kustantaa pizzoihin tarvittavat ainekset ja osallistujille jää vain pieni osallistumismaksu, joka on jotain 3-5€ luokkaa. Myös omia täytteitä voi tuoda, ja kaverit voivat jakaa pizzansa halutessaan. Katso lisää infoa foorumilta~

Itse en pääse tällä kertaa mukaan pizzatalkoisiin, joten kysymyksiä voi esittää Tuukalle T^T
Mutta! Jos tämä osoittautuu hyväksi ideaksi, voidaan pizzaa toki tulevaisuudessa tehdä myös joskus lauantain miitissä~

Tehkää maistuvia pizzoja minunkin edestäni~

~Pake~

11.2. Piirustuskilpailu <3

mauu~

Vaikka kaikki varmaan jo ihan innoissaan väkertävät ystävänpäiväkortteja ja valmistavat hartaudella suklaamussutuksia ystävilleen, ajattelin vielä muistuttaa ihmisiä tuosta lauantain ystävänpäivämiitin piirustuskilpailusta~

Piirustuskilpailun teemana on (ylläri pylläri : D) "ystävänpäivä", joten taiteilkaa sydämmistä kylläisinä ja tuokaa työnne mukaan miittiin meidän muidenkin ihailtaviksi <3
Luvassa on jälleen palkintoja eniten mamylaisten sydämiä koskettaville töille~

Tarkemmat ohjeet piirustuskilpailuun ja muuta infoa ystävänpäivämiitistä löytyy foorumilta.

Halataan kun tavataan lauantaina~<3

~Pake~

5.2. Kirjastofestarit takana~

muff~

Kirjastofestarit ja cosplaynäytös ovat nyt onnistuneesti takana päin~
Kiitokset vielä kaikille cosplaynäytökseen ja Kirjastofestareille osallistuneille, oon niin ylpeä teistä kaikista palleroista <3

Kunhan kaikilta osallistuneilta saadaan lupa kuvien julkaisemiseen netissä, luvassa on myös kuvia sekä videota cosplaynäytöksestä, kiitos ahkerien valokuvaajiemme~

Ensi viikon lauantaina 12.2. on vuorossa Ystävänpäivämiitti, jonka suunnitteluun voit osallistua foorumeilla Stormausketjussa. Käynnissä on myös teemaan liittyvä piirustuskilpailu, tsekkaa ohjeet täältä ja ryhdy taiteilemaan~!

*kamalia ennenaikaisia halauksia kaikille* :3

~Pake~

31.1 Kenraaliharjoitukset ke 2.2.!

mauu~

Lauantaina siis miitissä suunniteltiin tuota tulevan torstain cosplaynäytöstä, ja foorumilla on nyt nähtävissä mm. näytökseen osallistujien järjestys, tapahtuman aikataulu ja vastuutehtävät.

Taustamusiikeiksi näytökseen olisi haussa 3-4 täyspitkää kappaletta, mielellään anime-/pelimusiikkia. Ei liian hyperpirteää, mutta ei liian synkkääkään, ja mielellään japaninkielistä - näin miitissä suunniteltiin.
Käy esittämässä omat ehdotuksesi foorumilla mahdollisimman pian: musiikki pitäisi saada valittua keskiviikon harjoituksiin mennessä!

Cosplaynäytöksen kenraaliharjoitukset järjestetään siis keskiviikon 2.2. miitissä vanhalla Sotkulla, alkaen n. klo 18. Tarkoituksena olisi saada vedettyä koko näytös läpi edes yhden kerran juonnon ja musiikin kanssa (ilman pukuja).

Nähdään viimeistään torstaina Kirjastofestareilla!

~Pake~

29.1. Cosplay-näytöksen harjoitukset!

ahuu~

Tänään lauantain miitissä olisi - muun ohjelman lisäksi - tarkoitus harjoitella tuota ensi viikon torstain 3.2. Kirjastofestarien cosplay-näytöstä varten~
Taustamusiikki pitäisi myös valita, samoin juontaja näytökselle; katso lisää foorumilta~!

Olisi hienoa, jos mahdollisimman moni cosplay-näytökseen osallistuva pääsisi paikalle, mutta jos et pääse, ei hätää~! Todennäköisesti ensi keskiviikon miitissä 2.2. pidetään vielä kenraaliharjoitukset :3

Nähdään illalla miitissä~

~Pake~

15.1. Seijin no hi

hauu~

Tänään lauantaina on siis vuorossa kevään ensimmäinen teemamiitti, Seijin no hi.
Miitti on tututtuun tapaan klo 17-22 Kattilansillan nuorisotalolla.

Tarkoituksena olisi siis japanilaisen Seijin no hi -juhlan hengessä paitsi juhlistaa (yli) 20-vuotiaita jäseniämme, mutta muistella myös hieman MAMYn vanhoja (hyvivä?) aikoja :3 Luvassa on siis randomointia, vanhoja aktiviteetteja MAMYn alkuajoilta, teemaan liittyvää ohjelmaa, sekä ehkä kenties yritystä jonkinlaiseen juhlavampaan. Ja tietenkin kakkua <3

Kaikki mamylaiset - nykyiset ja entiset, nuoret sekä vähän vanhemmat - ovat lämpimästi tervetulleita~

Pistetään ykköset ylle ja nähdään miitissä!

~Pake~

9.1. Kirjastofestarit lähestyvät!

mauu~

Kuten foorumeilta olette varmaan jo lukeneetkin, MAMY ry on osallistumassa Mikkelin kaupunginkirjaston järjestämille Kirjastofestareille torstaina 3.2. klo 18-20. Kirjastofestarit ovat Mikkelin 9. luokkalaisille suunnattu tapahtuma, jossa esitellään erilaisia harrastus- ja toimintamahdollisuuksia.

MAMY ry on järjestämässä sinne siis cosplay-näytöstä, johon on tällä hetkellä ilmoittautunut 5-6 osallistujaa. Tiedän, että meillä MAMYssä on paljon enemmänkin mahtavia cossaajia, joten ilmoittautukaa rohkeasti vaan! Pukuja saa varmasti myös muita lainaan, mikäli omaa pukua ei ole~

Kyseessä on siis ns. muotishow, joten mitään pitkää aikaa ei tarvitse puvussaan olla; selostaja luultavasti esittelee puvun, ja sitten kävellään lavan päästä päähän, lopussa ehkä kaikki yhtä aikaa lavalla kumartamassa tms.

Lisäksi kirjastofestareille on tulossa pieni MAMY ry:n toimintaa esittelevä pöytä. Siinä voisi olla 1-2 ihmistä jakamassa esitteitä, rekryämässä uusia jäseniä ja kertomassa MAMYstä ylipäätään. Tähän tarvittaisiin ainakin 1 ihminen lisää, joten ilmoittautumaan vain!

Etenkin tuohon cosplay-näytökseen pitäisi ilmoittautua nyt mahdollisimman pian!
Kirjaston tädit ovat innoissaan ja haluavat tietää tarkkoja osallistujamääriä :3

Pistetään pystyyn mahtishow! Tanomimasu~

~Pake~

8.1. Kevään eka teemamiitti

mauh~

Kevätkauden 2011 miitit ovat siis pyörähtäneet jälleen käyntiin viime keskiviikkona, ja tulevana lauantaina 15.1. olisi vuorossa kevään ensimmäinen teemamiitti~

Miitin teemana on Seijin no hi, perinteinen japanilainen aikuistumisen juhla 20-vuotiaille. Juhlaa on perinteisesti vietetty juuri 15.1. ja siihen voivat osallistua ne nuoret, jotka ovat täyttäneet/täyttävät 20 vuotta aikavälillä 2.4.(2010) - 1.4.(2011). Juhlaan kuuluu Japanissa erilaisia seremonioita ja juhlallisuuksia, ja nuoret pukeutuvat silloin parhaimpiinsa; miehet usein tummaan pukuun, ja naiset pitkähihaiseen, naimattomille naisille tarkoitettuun kimonoon, furisodeen.

Ajattelin, että koska meillä MAMYssä on jo jonkin verran näitä 20-vuotiaita "senioreitakin", voisimme viettää Seijin no hi -juhlaa, mamymaisesti tietenkin~ Luvassa on siis teemaan kuuluvaa ohjelmaa, ja kenties jotain erityistä sekä MAMYn "senioreille" että myöskin "junioreille". Eikä koskaan ole liikaa tilaisuuksia, joihin voi pukeutua hienosti ^^

Käykää katsomassa lisää foorumilta ja osallistukaa tapahtuman juonimiseen~

~Pake~

~VUODEN 2010 UUTISET~


24.12. Muikeaa Joulua~

hauu~

MAMY ry:n joulukalenterin viimeisenkin luukun voi nyt avata~
En tiedä oletteko miten ahkerasti kalenteria seuranneet, mutta tuttuja naamoja siellä on tainnut olla näkyvissä... ;3

Käykää ihmeessä tsekkaamassa mitä kalenterin luukkujen takaa lopulta paljastuu~
Kalenteri on nähtävissä vielä uuteen vuoteen asti, mutta se painuu unten maille samaan aikaan vuoden 2010 kanssa ^^

Ja vielä kerran: Muikeaa Joulua, valkoisia joulumandariineja, ja Erittäin Möyheää Uutta Vuotta teille mamypalleroisille~<3

~Pake~

22.12. End of MAMYn syyskausi 2010

hauu~

Tänään pidettiin MAMY ry:n syyskauden 2010 viimeinen miitti, ja edessä häämöttää muikean lokoisa joululoma~

Kevätkauden 2011 toiminta alkaa jälleen keskiviikkona 5.1. ja jatkuu tuttuun tapaan:

parittomat viikot: miitti keskiviikkoisin Vanhalla Sotkulla klo 17-20
parilliset viikot: miitti lauantaisin Kattilansillan nuorisotalolla klo 17-22

Tarkempaa tietoa kevätkauden 2011 miiteistä ja niiden alustavasta ohjelmasta löytyy Tapahtumat-osiosta. Foorumille tulee tietenkin lisätietoa teemamiiteistä niiden lähestyessä.

Hyvää Joulua, valkoisia joulumandariineja, ja Erittäin Möyheää Uutta Vuotta teille mamypalleroisille~<3

~Pake~

20.12. Pikkujoulut takana...ja edessä!


Lauantaina vietettiin MAMYn pikkujouluja sankoin joukoin ja iloisin mielin~
Oli konsolipelejä, karaokea, pienten teknisten pööpöilyjen jälkeen myös tanssipelejä, sekä tummahkoja pipareita~ Ja saatiin ne tittelitkin jossain vaiheessa jaettua :D

Pikkujouluissa järjestettiin myös jouluinen piirustuskilpailu, jonka palkintoina oli lahjakortteja Mikkelin Pelikauppaan. Voiton vei tällä kertaa hienolla, kolmiulotteisella jouluasetelmallaan Akusti, niukasti toiseksi jäi koira-aiheisella työllään Tessa, ja kolmannelle sijalle ylsi allekirjoittanut kuvallaan nekokorvaisesta uneksijasta.
Kiitos kaikille osallistuneille, ja erityisaplodit Akustille omaperäisestä työstä~

Ihmisillä tuntui olevan hauskaa pikkujouluissa, ja aika suorastaan lensi~
Mutta kaikki kiva loppuu aina aikanaan...
...NOT! x3

Koska kannatusta idealle löytyi, päätettiin vielä ensi keskiviikkona 22.12. pitää miitti~
Tässä (tällä kertaa ihan oikeasti) syyskauden viimeisessä miitissä jatketaan pikkujouluilla kesken jääneiden, suosittujen ohjelmanumeroiden parissa. Erilaisten pelien lisäksi luvassa on myös mm. piirtolakana, sekä pikkujouluilla ajanpuutteen vuoksi katsomatta jäänyt leffa.

Nähdään siis keskiviikkona pikkujoulujen jatkoilla~

~Pake~

3.12. MAMY ry:n Joulukalenteri


hauu~

Mietin tässä marraskuun lopulla mitä kivaa juonisin teille mamylaisille joulukuussa, ja ajattelinpa tehdä joulukalenterin mamylaisten joulunodotusta piristämään~

Toteutus sujui muuten vallan mainiosti, mutta hieman meni aikaa ennen kuin pääsin laittamaan tuotoksen tänne nettiin...gomen T^T
No, ehkä kenenkään joulu ei kuitenkaan mennyt pilalle kun ei päässyt avaamaan paria ensimmäistä luukkua oikeina päivinä ;3 (hope so)

Joulukalenteri on hyvin yksinkertainen vekotin: klikkaamalla luukkuja näkee mitä alta paljastuu, ja joka päivä ennen joulua avautuu uusi luukku ihmeteltäväksi. Jouluaattona 24.12. paljastetaan sitten kuva kokonaisuudessaan~

MAMY ry:n joulukalenteri 2010

Valkoisia joulumandariineja odotellessa <3

~Pake~

30.11. Mikkelin Pelikauppa + MAMY ry = jäsenkortteja


Jo syksystä asti vireillä ollut suunnitelma yhteistyöstä MAMY ry:n ja Mikkelin Pelikaupan välillä on viimein lyöty virallisesti lukkoon~
*huzzaah*

MAMY ry:n jäsenet saavat tästä lähin 10% alennuksen kaikista Mikkelin Pelikaupan tuotteista MAMY ry:n virallista, kuvallista jäsenkorttia vastaan. Vaikka kortissa käytännön syistä lukeekin "jäsen vuonna 2011", myöntää Mikkelin Pelikauppa alennuksen jäsenkorttia vastaan myös tässä vuoden 2010 loppupuolella~

Nyt varmaan herää mamypalleroille muutamia kysymyksiä: Mitkä jäsenkortit? Mitäh?! Mistä niitä saa?!?

MAMY ry:n viralliset jäsenkortit painatettiin eilen, ja niitä jaetaan MAMY ry:n jäsenille ensimmäisen kerran tämän viikon lauantain 4.12. miitissä. Jäsenkortteja voi toki kysellä myöhemminkin allekirjoittaneelta miiteissä; esimerkiksi MAMY ry:n pikkujoulut ovat oiva tilaisuus jäsenkortin lunastamiseen :3

Huom! Jäsenkortti myönnetään vain, jos tämän vuoden jäsenmaksu on maksettu ja jäsenen yhteystiedot ovat MAMY ry:n rekisterissä ajan tasalla (näin saadaan rekisteri mukavasti samalla päivitettyä). Tiedot voi päivittää ja maksun maksaa miiteissä asianmukaisille henkilöille.
Jäsenkortti on jäsenille ilmainen, mutta jotta sillä saa alennuksen Mikkelin Pelikaupasta, täytyy siinä olla nimen lisäksi tunnistettavissa oleva kuva jäsenestä.

Jos jäsenkorttiasia jää hämmästyttämään ja kummastuttamaan edelleen, kysy toki lisää vaikka sähköpostitse: mamyry@gmail.com :3

~Pake~

30.11. Ninjamiitti iski!


Viime lauantai 27.11. aiheutti monelle mamylaiselle päänvaivaa ja paniikkisoittoja, kun alkoi levitä huhu miitistä Kattilansillalla~ Kyseessä oli siis jo entisen hallituksen aikana sovittu korvaava miitti viimeviikkoisen peruuntuneen lauantaimiitin tilalle - hallituksen vaihtuessa tosin tieto tästä muutoksesta jäi leijumaan jonnekin, ja siksi tämä miitti hyppäsi ainakin näin puheenjohtajan näkökulmasta aivan puskasta o___o
Mutta eipä hätiä mitiä~! Kiitos ketjuviestien ja ankaran soittorumban, ninjamiitti saatiin kiinni ja se pidettiin lauantaina normaaliin tapaan : D

Samana lauantaisena iltapäivänä pidettiin myös uuden hallituksen ensimmäinen kokous, jossa keskusteltiin mm. MAMY ry:n toiminnan kehittämisestä, erilaisiin tapahtumiin osallistumisesta ja pienistä uudistuksista. Samalla suunniteltiin alustavasti ensi kevään miittiaikataulua ja ohjelmaa, jotka saadaan näkyviin tänne kotisivujen Tapahtumat-osioon aivan piakkoin~ Kaikenlaista pientä ja suurempaa kivaa on siis tiedossa MAMY ry:n puolesta tulevaisuudessa <3
Foorumille on tulossa tiivistelmää hallituksen kokouksessa läpi käydyistä asioista, ja lisää juttua tulevista uudistuksista on tulossa myös tänne kotisivuille tällä viikolla, joten olkaa tarkkana~!

Ja lopuksi vielä tiedoksi koko mamypallerokolonialle, että kunnianarvoisa Hina-chan, MAMY ry:n perustajajäsen ja hallituksen vakiojäsen, on palkittu arvonimellä MAMY ry:n hallitusveteraani, ja hänelle maksetaan tästä lähin kokouspalkkiot kakkuna ; DD
Kakkua kaikille~<3

~Pake~

15.11. Impromanga päivitetty~


MAMY:n impromanga on jälleen päivitetty, käykää katsomassa Sekoilumangan ja Tarinamangan uusimmat käänteet!

Sekoilumangassa randomius jatkuu eikä uhreiltakaan vältytä ;D Saadaanko mysteerit selvitettyä ajoissa? Onko Huppupään sydän särjetty iäksi? Keitä tupsahtaa seuraavaksi paikalle sekoittamaan pakkaa? Onko tällä kaikella sekoilulla jokin päämäärä? Vain aika näyttää x3
Tarinamangassa ollaan edetty jo toiseen lukuun ja muinaisen Salarimin saloihin.. Tunnelma tiivistyy ja menneisyyden salat alkavat paljastua. Voiko prinssi pelastaa maailman tuholta?

...Ai siis mikä impromanga? o___O

MAMY:n impromanga on jo vuodesta 2008 jatkunut projekti, jossa halukkaat mamylaiset piirtävät vuorotellen japanilaista sarjakuvaa, mangaa. Koska impromangoille ei ole määrätty etukäteen tarkkaa juonta, on tuloksena improvisoituja juonenkäänteitä ja monenlaista taiteellista jälkeä :3

Valittavana on kaksi hyvin erilaista mangaa: enemmän hupailuun ja randomiin meininkiin keskittyvä, vapaasti valittavilla hahmoilla toimiva Sekoilumanga, ja hieman vakavampi, täysin itse keksityillä hahmoilla ja maailmalla varustettu Tarinamanga.

Molempiin impromangoihin otetaan jatkuvasti mukaan uusia piirtäjiä~ Jos siis kiinnostuksesi heräsi, ilmoittaudu toki MAMY:n foorumilla MAMYn impromanga -ketjussa. Sieltä löytyvät niin ohjeet impromangan toimintaan kuin myös vuorolista. Neuvoa voi kysyä myös impromangavastaavilta: Nea vastaa sivujen keräämisestä, ja allekirjoittanut puolestaan niiden laittamisesta sivuille.

Hienoa settiä on ollut tähän asti, jatketaan samaan malliin~!

~Pake~

10.11. Miittejä miittejä <3

Syyskauden loput miitit on nyt lisätty Tapahtumat-linkkiin~

Ensi lauantain epävirallisen miitin kohtalo alkaa selviämään... Näyttää siltä, että se tullaan järjestämään ^^ Tule mukaan ideoimaan foorumille!

Stormausta voi harrastaa foorumilla tietysti ja mielellään myös keskiviikkoisten miittien osalta. Mangapiirien paluu? Animea? Lautapelejä, munchkinia? Boffausta? Jotain muuta, mitä?
Keksitään keskiviikoille tekemistä : D

Miiteissä nähdään~!
~Pake~

7.11. Uusi hallitus

Eilisen Halloween-miitin aluksi pidettiin siis syyskokous, jossa valittiin MAMY ry:lle uusi hallitus~
Uuteen hallitukseen valittiin peräti 8 henkilöä, joista 2 on MAMYn Savonlinnan alajaoston edustajia (kokoonpano on päivitetty tuonne Yhdistys-linkkiin). Kokouksessa tuli esille mm. tarve miittitoiminnan uudistamiseen; tämä on asia, jonka kimppuun hallitus käy hetimmiten ja yllätyshyökkäyksellä :3

Halloween-miitti sujui näin sivumennen sanoen hienosti: mahtavaa, että paikalla oli niin paljon porukkaa myös Savonlinnasta! *liikutus*

Uusi puheenjohtaja kiittää ja kuittaa tällä kertaa~
~Pake~

24.8. Leiri-info ja syksyn miitit

Paikalle voi alkaa tulla klo 12:00->
Leirimaksu 4€ (+ jos on jäänyt maksamatta edellisvuoden jäsenmaksu 5€)
Vastuuhenkilö: Maxim Soila, puh. 044-5402785
Mukaan: Makuupussi tai petivaatteet, oma tyyny mieluiten, kaikki vesipyssyt mitkä irtoaa, vaatteet jotka voi kastella x], grillattavaa, sateenvarjo, lämmintä vaatetta (ollaan illalla vielä ulkona), angstine mieli, koska me PIRISTETÄÄN SUT !! 8'D Moar info täält~

Ajo-ohjeet:

Näytä suurempi kartta

~sivunoottina meillä on ensimmäine miitti ke 1.9. sotkulla klo 17-20 huzzaaah~

22.6. Mamy-leiri III

Rakkahin animefanit ! Aika taas erakoitua ja lähteä oikeaa maailmaa karkuun Mamyn ikiomalle leirille. Kolmatta kertaa järjestettävä leiri (koodinimeltään:"Tuplamuussin paluu" x)) pidetään vanhalla tutulla paikalla Susiniemi II-leirikeskuksen lähettyvillä . Leirin ajankohta tulee olemaan Elokuun viimeinen viikonloppu eli 28-29.8. Päivä on hakattu ennustuslaattoihin, joten sitä ei voi enää muuttaa 8( . Tehkää siis tilaa tuolle viikonlopulle ja lukekaa tuoreimmat leiriuutiset sekä päivitykset foorumeilta .

~ohjelmassa luvassa ainakin jotain tälläistä xD~

29.3. Selain IRC is back

Kaukaa se kantautui . . ehkä valovuosia sitten kuka ties, mutta viimein se saavutti korvani . Se oli keväisen loskainen aamu jolloin tajusin, että selain IRC:n on palattava ! x3 Luultavasti sille ei oo hirveesti käyttöö ja tää uutine haihtuu kaikkien päästä ku pieru saharaan . . muuuuutta anygays ~tsih :'D Voit scouttailla sen yhteys-palstalt .

Pitäkää järki kädes ja olkaa ihmisiks, lavu ändööö piiiissu <3 moe moe kyon~

2.3. Tunarointia, but not by MAMY

Must jotenki tuntuu et nykyää feilauksien määrä on mahtavas kasvus . . SILLÄ ! Joku tatti-mato oli räjäyttäny kattilansillan vesiputket ja aiheuttanu legendaarisen kylpyammehuone-effektin . Eli siis kattilansilta on poissa käytöstä ainakin seuraavan kuukauden ajan . Lupasivat informoida sitte, ku sinne taas pääsee .

Toivottavasti kenenkää hiihtoloma ei nyt menny pahasti kaivoon (mun ainaki meni) Q____Q . Ja jännitti kyl ihan kohtuudel, ku tuli soitti joka alko näin: "Max kattilansillal on käyny vesivah . ." hallituksen reaktio x<

5.2. Selkeyttä

Viimein! Se oli kuin tuhat aurinkoa olisi räjähtänyt yhtä aikaa ja kaikki muumilaaksossa olisivat pieraisseet myötätuuleen. Tähän mennessä on varmasti kulunut jo monia litroja kamomillateetä, MUTTA miittiajat on viimeinkin varmistuneet. Joten tsekkaa ne nyt heti ja informoi niitä jotka eivät käy näillä sivuilla.

Kiitoksia kärsivällisyydestä. -max

27.1. Miittausajoista

Käynyt pienenmuotoinen feilaus. Elikkä meillä menee tällä hetkellä sotkun miittiajat erään nuorisoteatteriryhmän kanssa päällekkäin. Mutta nou hätä! Tsekatkaa vain uudet ajat ja muistatte ne sit kans. :3

Yritän vielä ite muistaa soittaa tänään Kattilansillanjohtoführerille ja selvittää voidaanko Lauantain ajat vaihtaa eri viikolle, koska muuten ajat menis tosi hassusti (joka toinen viikko ei ois ollekaan mamyä ~gasp). Eli ota rauhallisesti, juo kuppi kamomillateetä ja tarkista tän sivun päivityksiä aika ajoin. Tän viikon (30.1.) Lauantain miitti kyllä pidetään ja siellä pitäis viimeistään tulla lisä-infoa. ^^
So stay tuned!

~VUODEN 2009 UUTISET~


31.12. Uusi vuosi, uudet kujeet

Voi loistavuus! Sivut on vihdoinki valmiit (mamyn työtahdilla niissä kestikin vain sen puolivuotta ^^')! Kaiken animen kattomisen ja porkkanalaatikon mussutuksen ohella on hyvä muistaa, että uusivuosi on ihan kulman takana. Se myös tietää ach~ aina yhtä ihania ja kliseisiä uuden vuoden lupauksia. D; Mamy ei aio jäädä tästä maailman tylsimmästä perinteestä pois ja täten lupaa; ensi vuonna katsotaan sitä animeakin x3

Well~ kiitoksia kaikille menneestä vuodesta ja kaikista sen tuplamuusseista, kahen kilon siioista, jaakko lampaista, herra sammakoista, bambeista, nurkka ritoista, nenistä, jjjjjhäynistä, poskien poksutteluista, pokemon tunnareista jotka soi taukoamatta päässä, ostereista, kimaltavista vampyyreistä, naneista, masakoista, suppusuista, aivokakuista, sinisistä valoista, ei herranjestaksista ja siitä että punamusta ei pue meitä kaikkia.

19.12. Mamy:n pikkujoulut

Olin ihan super yllättyny, että pikkujoulut meni näinkin hyvin.
"NANI!"
"Mamy:n pikkujoulut meni loistavasti?"
"Masaka.." 8'D

18.12. Beta

Sivujen beta-testaus aaAAaalkaaaa~, jos ongelmia ei synny niin tavoitteena olisi saada nämä julkaistuksi ennen seuraavaa vuotta. Kaikenlainen kritiikki on myös sallittua :3 'rientää jouluvalmisteluihin'


Takaisin ylös