MAMY
Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry

Miten voin liittyä?

Liittyäkseen MAMY ry:n jäseneksi on täytettävä jäsenhakemus, jonka voi ladata ja tulostaa oikealla olevan palkin "Tulosta tästä" -kohdasta. Lomakeen paperiversiota voi myös kysellä miiteissä esim. MAMY ry:n sihteeriltä.

Täytettyäsi lomakkeen voit palauttaa sen miitissä jollekin hallituksen jäsenelle, tai lähettää sen alla olevaan osoitteeseen: (HUOM! Osoite muuttunut!)

MAMY Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys ry
Kaatlammentie 1
50800 Mikkeli

Mitä jäsenyys maksaa?

Vuosittainen jäsenmaksu on vähintään 1 euro, omantunnon mukaan.

Jäsenmaksut maksetaan käteisellä ainoastaan MAMY ry:n rahastonhoitajalle tai vararahastonhoitajalle ja mielellään tasarahana siltä varalta että vaihtorahaa ei hänellä satu olemaan mukana

Liittymis- ja jäsenmaksut voi suorittaa nyt myös tilisiirtona suoraan MAMY ry:n tilille!

Mitä MAMY ry velvoittaa jäseniltään?

Ainoa lakisääteinen velvoite joka MAMY ry:n jäsenyydestä seuraa, on vuosittaisen jäsenmaksun maksaminen. Muuten kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Tietenkin toivomme aktiivisuutta jäseniltä, mutta kukaan ei pakota olemaan missään mukana. Jos jotain isompaa järjestetään, velvollisuuksista ja vastuutehtävistä sovitaan aina erikseen ja ne annetaan sellaisille ihmisille, jotka ne vapaaehtoisesti ottavat. Liittyminen ei siis sido mihinkään toimintaan.

Mitä toimintaa on tiedossa?

Tähän löytyy parhaiten vastaus Tapahtumat-linkistä, viralliselta fb-sivulta.
MAMY ry:n virallinen toiminta ilmoitetaan aina kotisivuilla ja facebookissa. Mahdollisesta epävirallisesta, jäsenten järjestämästä toiminnasta löytyy tietoa facebookista.
Huom! MAMY ry ei ole vastuussa epävirallisista miiteistä tai niiden sisällöstä!

Milloin syyskokous/vuosikokous on?

Syyskokous järjestetään yleensä loka-marraskuussa, tarkan ajankohdan päättää hallitus - pääasia on, että syyskokous pidetään syyskauden aikana. Syyskokouksesta tiedotetaan hyvissä ajoin (väh. viikko ennen kokousta) sekä kotisivuilla että facebookissa. Lisäksi kaikille MAMY ry:n jäsenille lähetetään kutsu sähköpostitse. Syyskokouksessa valitaan mm. uusi hallitus.

Vuosikokous pidetään puolestaan yleensä helmi-maaliskuussa, kuitenkin kevätkauden aikana. Vuosikokouksesta ilmoitetaan myöskin hyvissä ajoin etukäteen jäsenille sekä sähköpostitse että muiden medioiden kautta. Vuosikokouksessa tarkastellaan mm. edellisen hallituksen toimintaa ja myönnetään heille vastuunvapaus.

! Muistakaa siis ilmoittaa uusi sähköpostiosoitteenne myös MAMY ry:lle!


Jos tulee lisää kysyttävää, niin ota toki yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mamyry@gmail.com !